perjantai 2. marraskuuta 2018

Niin monta aihetta - niin vähän aikaa


Oikein ihanaa alkanutta marraskuuta!

Marraskuu on yksi minun lempikuukausia niin kauan, kuin ei sada lunta! Voi kuulostaa oudolta, mutta minä oikeasti rakastan sitä pimeyttä, jossa märkyys imeytyy asfalttiin eikä katuvalojen loiste luo hohkaavaa kattoa päidemme ylle.

Siinä vaiheessa, kun toiset hihkuvat onnessaan ensilumen "valaisevan pimeyttä" vedän peittoa korkeammalle pääni yli ja asettelen silmälaput paremmin silmilleni.

Pimeydestä voisin runoilla pari riviä vielä lisää, mutta se ei ollut tämän päiväisen postaukseni aihe. Haluan tänään vain kertoa, että mielessäni on niin monta postausaihetta, että en tiedä mistä revin ajan ne saada näytölle.

Kamalaa, mutta totta.

Toki ajan saa otettua, jos haluan, mutta töiden jälkeen en halua käyttää iltaani koneella, kun vieressä on maailman ihanin taapero jota ei välttämättä tarvitse aina viihdyttää, mutta jonka kanssa haluan olla läsnä.

Kun iltasatu on luettu ja Ukkeli peitelty sänkyyn ( on muuten äitinsä poika sen suhteen, että haluaa nukkua pimeässä) on kello yleensä lähemmäksi yhdeksän ja ennen kuin koneen ääreen pääsen alkaa mieli jo haikaileman sängyn pohjalle kirjaa lukemaan. Huoh.

Koska jostain on aloitettava, teen tähän listan aiheista, joista aion vielä marraskuun aikana kirjoittaa:

  • Krakovan viikonloppureissu. Tästä vähintään kaksi postausta, jossa toisessa esitelty kaksi ravintolaa, jossa käytiin ja toisessa tekemistä lapsen kanssa
  • Bazarkustannuksen kevään uudet kirjat
  • Lasten Suuri Lelukirja 2018 ja äidin löydökset
  • Scooter Kuopiossa (ehkä tämän olisi voinut jättää mainitsematta, mutta tällaista on tiedossa...)
  • Kirjamessut 2018 kirjaostokset
  • Jouluaskartelut. Alan olla jo myöhässä joulujuttujen suhteen
  • Kotiremonttimme eteneminen
  • Isänpäivä

Ja pari muuta hassua... Onko toiveita mistä kirjoittaisin?

Kunhan nuhani helpottuu ja löydän virtaa kirjoitella aloitan... jostakin. 

Jee, kohta on joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!