sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Kirjamessut 2018 - lastenkirja ostokseni

Samana viikonloppuna, kun Helsingissä oli Kirjamessut oli meidän perheellä matka Krakovaan. Viikonloppureissun vuoksi ehdin pistäytymään Kirjamessuilla vain hätäiseen torstai-iltana töiden jälkeen.

Ajankohta ei loppupelissä ollut lainkaan huono, koska torstai-iltana oli tilaa liikkua ja tutkia tarjontaa kaikessa rauhassa. Jälkeenpäin luin, että Kirjamessut oli tehnyt kävijäennätyksen tänä vuonna. Torstai-iltana tätä ei olisi uskonut, muttta ilmiselvästi viikonloppuna oli paikan päällä tunnelmaa.

Omat ostokseni painottui muutamaan hyvni kuvitettuun lastenkirjaan. Lisäksi ostin Miehelle hänen pyytämään Läjä Äijälän elämänkerran sekä isälleni isänpäivälahjan. (Huomaatteko: EN ostanut mitään itselleni!!! Tähän sitä on tultu....)

Dinosaurukset ( Chris Wormell ja Lily Murray) Tietokirja Dinosauruksista. Hienot piirokset ja selitykset dinofaneille - myös isommille

Dinot merirosvona (Penny Dale) Satukirja merirosvo dinosauruksista. Sisältää aarteita ja taistelutilanteita - kuten merirosvosaduissa kuuluukin olla.

Hyvää yötä, merirosvot (Timothy Knapman ja Ada Grey) Riimitelty satukirja merirosvoista iltasadussa. Kyllä, sanoi koala (Rachel Bright ja Jim Field) - Australiassa tapahtuu. Miten käy Kalle Koalan, jota pelottaa maailma niin paljon, että ei uskalla tulla puusta alas? Opettavainen riimiteltytarina siitä, että kannattaa kokeilla uusia asioita

Päivä eläinten paloasemalla (Sharon Rentta) Pääseekö uusi palomies auton rattiin? Eläinten paloasemalla sattuu ja tapahtuu eikä hälytykiltäkään voi välttyä. Takakannesta bongatut sarjan muutkin kirjat vaikutti tutustumisen arvoiselta. 


Lisäksi matkaan lähti sateenkaari poro kotona olevan harmaan poron kaveriksi. Tämä pikkukaveri pääsikin heti suureen maailmaan ja reissukaveriksi Krakovaan (Harmaan poron matkaseuraksi tietenkin)

****
Lippu Kirjamessuille saatu. Kaikki kirjat ja lelu ostettu itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!