tiistai 1. elokuuta 2017

hei, hei hullu heinäkuu

No johan oli kuukausi! Kuvitelmissani heinäkuun kohokohtiin kuului töihin meno (check), Ilosaarirock (check), kaverijuhlat (check) ja kahden viikon kotileskeys, kun pojat on mummolassa (check), mutta olihan tuo kaikkea muutakin. Kuukauteen mahtui suuria tunteita, alkavaa ahdistusta, ystäviä, musiikkia, siivousta ja isoja päätöksiä. 

Mitä, missä, milloin


Guns'n'roses, Hämeenlinna 1.7. Huh-huh, miten huh. Slash 💗 ja Axl näytti Mickey Rourkelta (tai Mickey Rooneylta, tai näiden kahden Mickeyn lehtolapselta). Ruuhkista ei joudu kärsimään, kun saapuu ajoissa ja lähtee viimeisenä. Akuuttia janoa voi lääkitä vedellä - Etenkin kun on kuskina ja humaltuminen ei olisi järkevää kotimatkaa ajatellen. Aivan liikaa ihmisiä siellä oli, mutta selvisin!

Töitä, töissä, 3.7.-> Olivat pärjänneet ilman minua (kuten minäkin ilman heitä). Rytmi löytyi nopeasti ja suurin haaste on herätä aamulla sekä unohtaa "miten ennen asiat tehtiin". Jotkin asiat vaan muuttuu kahdessa vuodessa...

Huoneesta pako, Labyrinth Games Room Escape room, 11.7. Tuoreen Miss Pin Up Garage ja hänen miehensä kanssa vietettiin kostea ilta - vettä tuli koko kesän tarpeisiin. Kumpikin pariskunta oli ennen yksiä kotona varmistamassa, että lapset nukkuu -> hurja ilta siis :) 

Ilosaarirock, Joensuu, 14.-16.7. Aurinkoa, musiikkia, pikkusisko, kallista kaljaa ja synttärit. Hauska viikonloppu, josta tosin joutui väsymyksellä maksamaan seuraavalla viikolla. Bongasin Asikaise ja kävin häntä morjestamassa (ihana emäntä), J.Karjalainen veti privaattikeikan (joku sanoisi, että se oli vain soundcheck, mutta pah, hän lauloi minulle). Kotimatkalla ei junassa nukuttanut.

Iltaruokailu, Tallinna, 21.7. Kaverin kanssa varattiin päivän varoitusajalla matkat sekä pöytä ja käytiin illallisella Tallinnassa. Lapsivapaa reissu tekee hyvää.

Tyttöjenilta, Kangasala+Tampere, 22.7. Pidemmän suunnitelman tulos: Hyvää ruokaa, naurua&itkua, musiikkia. En muista mitä minun illasta tänne sepustaa, mutta jotain nättiä se oli. Niin kuin nämä kukat piirongin päällä. 

Opinnäytetyö, kotona, kun ehti.  Tämä ei mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Minulla piti olla kaksi viikkoa hyvää aikaa tehdä opparia. Tuli yksi iso muuttuja, joka vähän sotki... 

Asunnon ostopäätös, kotona, silloin kun ei pitänyt... esim. Asunnon myyntiin laitto pakotti sankartekoihin ja raivasin asuntoa, että sain otettua myyntiin kelpaavia kuvia. Kaksi iltaa tuhlaantui tähän, mutta ilmoitus saatiin aikaiseksi (Kunhan asuntomyyty teen behind the scene postauksen, ennen en uskalla ;) )


Kirjahyllyn maalaus, kotona, parissa illassa. Tästä toivon mukaan myöhemmin vielä oma stoori, mutta ehdin toteuttaa myös itseäni tai ainakin hyödyntää joskus oppimaani.

Arpaonnea, netissä, pari kertaa. Onnetar oli ystäväni ja voitin kahdessa arvonnassa. Toisessa lähti Linnanmäen rannekkeet, pelit kierrokset ja liput Sea Lifeen. Lapsellista blogin arvonnassa arpaonni suosi myös ja nyt Ukkeli saa synttärit Heikun Keikun leikkihuoneelle.

Lisäksi heinäkuuhun on kuulunut päiväkotihakemus, lainahakemus, asunnonarviointi, välittäjienkilpailutus, muutama tuhat kilometri matkailua sekä vähemmän kesäiset kelit. Mutta huikea heinäkuu takana ja eloisampi elokuu edessä.

Loppubiisinä tilanteeseen sopiva ralli... hei-hei heinäkuu! Heinäkuun tyttösi kiittää sinua jälleen ja jää sinua odottamaan. Ensi vuonna nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!