perjantai 13. heinäkuuta 2018

Kesälomasuunnitelmia

Tänään, kun saan iltapäivästä/illasta työkoneen sammutettua alkaa KESÄLOMA. Oikeasti se on hoitovapaa, mutta termeistä välittämättä neljän viikon hengähdystauko ja poissa työkuvioista.

Tämä paussi on tarpeen, sillä viimeiset viikot on ollut niin hullunhommaa, että olen vakavasti harkinnut työavaimien luovuttamista koeajalla. Vaikka kuinka välillä työnteko on tuntunut tikkujen työntämiseltä kynnen alle, ei sitä tule hypättyä pois. Turvattu palkkatulo on kuitenkin kumma motivaattori ja kun ei se aina sellaista ole. Kvarttaalin päätös ja kesälomien alku on vain kuormittanut työtaakkaa niin, että on alkanut lasti uhkaavasti heilua.

Töissä edelleen ollaan eli (ihan vielä) ei ole hanskat tippunut. Tämä viikko on ollut myös hieman rauhallisempi - ellei sitten ota huomioon, että ennen lomaa pitää saada tietyt asiat hoidettua. Perinteisesti olenkin istunut iltamyöhään viimeisenä työpäivänä ennen lomaa.

Mutta nyt saa jäädä työasiat kuukaudeksi - Kyllä! KUUKAUDEKSI. Ukkelia matkien "Mirkka on onnellinen!"

Ja sitten ne lomasuunnitelmat:
- One night in Tampere - jos vaikka Särkänniemessä kävisi... Saa antaa Tampere vinkkejä. Paikkakunnalla siis su - ma, joten esim. Poliisimuseo jää pakosta pois vaikka se olisi varmasti ollut Ukkelille mieleen.
- Kiuruvesi - here we come! Äiti ja poika on the road. Ennenkin on matkaa kahdestaan taivallettu, mutta eipä ennen Tampereelta.
- Poriin. Ukkeli jää mummolle ja ukille hoitoon ja minä häivyn festaroimaan neljäksi yöksi (samaan aikaan toisaalla isi-ihminen on Tsekeissä festaroimassa)
- Back to Kiuruvesi. Sielläpä sitten öllötetään olla. Jossakin vaiheessa voisi käväistä Kuopion suunnalla, kesäteatteriakin voisi harkita (Koljonvirran kesäteatteri: Täällä Pohjantähden alla , Kesäteatteri Eerola: Kaiken takana on nainen tai Rauhalahden teatteri: Pertti),grillata, mökkeillä
- Marjoja? Jos luonto suo antimiaan voisi vattupuskasta itsensä taas löytää paarmojen purtavana
- Tallinna. Ukkelin kanssa on tarkoitus käydä ainakin yksi yö Tallinnassa.

Tämän lisäksi luen, suunnittelen tulevaa (believe or not, mutta uusi projektiblogi on työnalla ja se alkaa ensi viikolla - jos saan tarpeeksi valmista, että kehtaa julkaista. Tästä lisää myöhemmin), lottoan  ja nollailen aivoja  :) )

Loman aikana pidennän postaustahtia ja julkaisen kaksi postausta viikossa (ellen sitten vallan rentoudu liikaa ja julkaise useammin :D)

Ihanaa Heinäkuuta ja nauttikaa lämmöstä!

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Äsken lähdettiin tien päälle. Aamulla pakatessani oli vaikea valita muuta kuin hellevaatteita. Toivottavasti valintani osuivat nappiin :)

      Poista
  2. Mukava blogi, jään seurailemaa. Hyvää lomaa.

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!