sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Meidän päivämme - eräs lauantai


Yhteistyöpostaus Mammalandian kanssa

Lauantai 23.9.

Klo 0.30 aika lopettaa askareet ja mennä nukkumaan. Ukkeli on nukkunut jo yli kolme tuntia ja mieskin ainakin kaksi. Ihanaa, huomenna (tänään!) saa nukkua myöhään.

Klo 3.05 Kissalla on asiaa. "Me nukutaan nyt" lausahdus ovelta ei tehoa, mutta kissa onneksi hiljenee.

Klo 7.00 "Äidii, äidii, äidii" No olisi täällä isikin tarjolla. Katson silmät ristissä kelloa ja käyn hakemassa Ukkelin meidän sänkyymme naapurihuoneesta. Paskat hän mitään enää nuku. Mies ja Ukkeli lähtee aamupalalle, minä suljen vielä hetkeksi silmäni.

Klo 8.05 Olohuoneessa katsotaan piirrettyjä. Vai animaatioitako ne kaikki nykyään on?

Klo 8.30 Minäkin jaksan nousta sängyn pohjalta lämpöpeiton alta.

Klo 8.30 - 10.00 Aamupala, muuttolaatikon pakkaamista (Ukkelin kieltämistä ja uudelleen pakkaamista X 10). Mies tyhjentää parvekkeen kalusteet autoon ja lähtee viemään ne uudelle asunnolle. Pitäisi jatkaa Ukkelin kanssa pakkaamista, mutta jumitun katsomaan Yle Areenalta Late Late night show with James Corden, koska Carpool Karaokessa Foo Fighters.

Klo 11.00 Päiväruoaksi neljänviljan puuroa. Ukkelille iskee annoskateus minun puurosta voisilmällä ja teemme vaihtarit. Tosin puuro mehukeitolla alkaa heti houkuttaa enemmän, kun saan sen eteeni. Loppupelissä syömme minun alkuperäisen annoksen yhdessä.

Ruoan jälkeen potalla käynti, vaipan vaihto ja unta kalloon.

Klo 12.00 Ukkelin huoneessa alkaa hiljentyä ja jatkan opinnäytetyön kirjoittamista.

Klo 13.00 Mies tulee kotiin ja menee myös päiväunille.

Klo 14.00 Ukkelin huoneesta kuuluu ääntelyä ja Mies herää myös päiväunilta. Paitsi, että Ukkelia olisi vielä nukuttanut ja hän protestoi heräämistä. Välipala piristää.

Klo 15.00 Mies ja Ukkeli lähtee HopLopiin. Jatkan opparin kirjoittamista. Antoisa päivä kirjoitustyön osalta.

Klo 17.30 Pojat tulee kotiin ja alan valmistelemaan iltaruokaa. Pojat ovat syönneet HopLopissa välipalaa (mm. sipulirenkaita), joten nälkä ei aiheuta raivokohtauksia. Ukkeli kiipeää tosin syöttötuoliin välittömästi, kun ymmärtää ruokaa olevan saatavilla.

Klo 18.30 Olen niin väsynyt ja löhöilen olohuoneen lattialla ja mietin tulisiko televisiosta mitään. Ajatustyö on raskasta ja kisaväsymyt alkaa painamaan. Olemme myynneet television joten katsomme tällä hetkellä ohjelmat pelkästään tietokoneen ruudulta. Laitan Miehen ensimmäisenä hoitamaan Master Chef Australian näkyvyyden kuntoon, koska perjantai-iltana en saannut mitään näkymään. Ukkeli puuhaa omiansa, mitä käy välillä pomppimassa päälläni. Teemme parit jumppaliikkeet samalla. Kadun sitä varmasti huomenna, koska jumppailut on jäänyt aivan kokonaan viime aikoina, joten edessä voi olla erinnäisiä tuntemuksia kropassa.

Klo 19.00 Jatkamme pakkailuja. Ukkeli rakentelee legoilla ja kovasti haluaisi auttaa pakkaamisessa.

Klo 19.30 Ukkeli päättää vapauttaa itsensä vaipan ikeestä ja mennä suihkuun. Vielä ei ole suihkuaika, joten palautamme hänet vaippaansa ja katsomaan Avaraa luontoa.

Klo 20.00 Iltapala-aika. Tänään tarjolla juustovoileipää, pinaattilettuja ja mehukeittoa. Iltapalan jälkeen iltapesut, avaava lääke,jonka lääkäri määräsi flunssan jälkeen jatkuneeseen köhinään ja sänkyyn laitto

Klo 20.30 Iltasatu. Olemme lukeneet Kaislikossa Suhisee kirjaa ja olemme kohdassa, jossa Konna pakenee vankilasta pyykkimuijaksi pukeutuneena. Alkuperäinen kirja on huomattavasti mielenkiintoisempi, kuin tähän asti lukemani lyhennökset aiheesta.

Klo 20.45 Ukkelin sängyn petaaminen uudelleen, koska sadun aikana on äiti saannut päällensä kaiken irtaimiston sängystä. Mukaan luettuna lakanan.

Klo 21.00 Hyvän yön toivotukset ja pusut on annettu, soittorasia soittanut unikappaleen ja Ukkelin huone hiljentynyt. Kaivan koneen esille ja teen blogipostausjaot Facebook ryhmiin. Hoidan parit sähköpostit sekä sovin oppariin liittyvistä läpiluvuista.

Klo 22.20 Meidän makuuhuoneesta kuuluu jo kuorsaus ja kissakin on nukahtanut jalkoihini. Viimeistelen tämän blogipostauksen ennen kuin käyn hakemassa vähän iltapalaa ja kirjoitan vielä pari riviä opparia. Puolen yön maissa pakotan itseni nukkumaan. Sunnuntaina saa jälleen nukkua hetken pidempään...

Tämä postaus on Mammalandian yhteistyöpostaus, jossa joka kuukausi Mammalandian bloggaajat kirjoittavat yhdestä yhteisestä aiheesta.
Mammalandian sivulta löydät kaikki yhteistyöpostaukset.

Tässä linkit tämän vuoden aiempiin yhteistyöpostauksiini:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!