sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Hei, olen Mirkka, olen rajoittunut halaaja


Tervetuloa Rajoittuneet Halaajat ryhmään.

Tämä ryhmä on tarkoitettu juuri sinulle, joka ei lähesty jokaista uutta tuttavuutta kädet ojossa valmiina syleilemään elämän ihanuudella ja lämmöllä vaan valitsee ennemmin "pidetään kädet omalla puolen" - linjan. 

Halailukuplan sisäpuolelle voi päästää tarkkaan valitut tuttavat, ystävät, pitkäaikaiset työkaverit sekä erityisesti perheenjäsenet, mutta siinäkään ei kannata liioitella. Hyväksyttävä syy kuplan puhkeamiselle on myös viimeistenkin estojen väistyessä eli promillien alkaessa olla kohdillaan.

Rajoittuneet Halaajat valitsevat itse halauskohteensa. Kyseessä ei ole Introverttien alajaosto tai Kosketusta Pelkäävien vertaisryhmä. Rajoittuneet Halaajat haluavat vain pääsääntöisesti kätellä tuttavallisesti ja pitää tuttavat vähintään käden mitan päässä itsestään.   

Miten Rajoittuneet Halaajat suhtautuu turhan tuttavallisiin ihmisiin esim. työkavereihin. Hyväksyttävä reaktio on inho ja itsensä vihaamisen tunne. Onhan tässä tapahtunut vähintään luvaton rajanylitys. Harkintaan kannattaa laittaa myös syyte seksuaallisesta häirinnästä. Tai ainakin vakavasti miettiä mainitsemisesta halaajalle suoraan viimeistään siinä vaiheessa, jos teko toistuu. Tapauskohtaisesti tilannetta tulee käsitellä myös sen mukaan, mikä halaajan humalatila on (alentava asianhaara).

Tuliko kysyttävää? Lisäkysymysten kanssa voit katsoa itseäsi peiliin ja toistaa Rajoittuneet Halaajat ryhmäfilosofin Mikko Calevi Hammerin maagiset sanat: Minäpä kerron sulle kotipoika sinä et tähän voi koskee, joo, näinpä myö ollaan eletty ja sinä tiiät, että et voi koskee tähän.
2 kommenttia:

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!