lauantai 5. lokakuuta 2019

Pikavoikahvi -joulukalenteri - Warrior Coffee energiaa joulunodotukseen


Yhteistyöpostaus Warrior Coffee Oy

Ennen kuin huomaatkaan, on jälleen joulukuun ensimmäinen ja pääsee avaamaan joulukalenteria. Tänäkin vuonna haluan pistää lusikkani soppaan - tai tässä tapauksessa kahviin - ja tarjota tee-se-idean 24 "luukun" kalenteriksi.

Tämän vuoden joulukalenteriehdotus voi kuulostaa ihmeelliseltä ainakin heidän korviin, jotka tietää, että minä olen teen juoja. On kuitenkin muutama poikkeus, jolloin juon kahvia:
1) kun se on jo kuppiin kaadettu, eikä kehtaa alkaa selittämään teenjuonnista, koska vaihtoehtona todennäköisesti on vain jokin monta vuotta sitten kuivunut ryttyinen pussi mustaa teetä kaapin perukoilta
2) Italiassa
3) kun kahvi on hyvää ja siitä on minulle hyötyä.

Viimeisen syyn vuoksi haluan jakaa teille tätä joulua silmällä pitäen Warrior Coffee pikavoikahvi -joulukalenterin. Voikahvi on helppo ja nopea ja Warrior coffeen kätevän paketin vuoksi, se on helppo ottaa mukaan. Et tarvitse kuin kuumaa vettä ja annospussin.


Voikahvi -kalenteri tuomaan energiaa päivääsi!


Tarvitset:
- 4 pakettia Warrior Coffee pikavoikahvia (valitse kahdesta makuvaihtoehdosta Original tai Vanilja. Tai mixaa)
- Kaksipuolista teippiä
- Lahjapaperia tai muu valitsemasi sopiva paperi
- Sakset
- Kynä ja viivoitin

- Tyhjennä paketit ja ota kolme niistä talteen (kolmeen mahtuu 24 pikavoikahvi -annospussia). (Alla olevassa kuvassa näkyy neljä, mutta a-haa elämys kolmen paketin riittävyyteen tuli vasta kuvan oton jälkeen)
- Asettele paketit vierekkäin ja piirrä kynää ja viivoitinta apuna käyttäen viiva haluammellesi kohdalle
- Leikkaa paketeista haluttu muoto
- Teippaa kaksipuolisella teipillä paketit yhteen
- Päällystä kolmen paketin combo paperilla
- Leikkaa haluamastasi paperista 24 lappua ja kirjoita niihin numerot 1 -24
- Teippaa kaksipuolisella teipillä numerolaput kiinni pikavoikahvi -annospusseihin
- Asettele pikavoikahvi -annospussit askartelemaasi pakettiin ja anna joulun tulla - pikavoikahvi kerrallaan
Tämän joulukalenterin voi antaa lahjaksi tai viedä vaikka työpaikkasi kahvipaikalle ilostuttamaan työkavereita. Jos voikahvi ei ole sinulle ennestään tuttu, voit askarrella kalenterin omaksi iloksi ja tehdä 24-päivän kokeen miltä voikahvi vaikuttaa sinuun.


Warrior Coffee Pikavoikahvi
Warrior Coffee on valmistettu luomulaatuisista raaka-aineesta ilman lisä- tai säilöntäaineita. Arabica-kahvi, kylmäpuristettu kookosöljy ja kirkastettu voi (ghee) luovat yhdessä Warrior Coffeen energisoivan yhdistelmän. Warrior Coffee antaa kehollesi ja aivoillesi nopeasti energiaa sekä parantaa mm. keskittymiskykyä ja aineenvaihduntaa (lähde: Warrior Coffee).

Pikavoikahvi on helppo valmistaa lähes missä tahansa ja kätevän annospussin vuoksi kulkee muka pienessä tilassa. Yksittäisellä annospussilla voi muistaa ystävää myös joulun ulkopuolella sujauttamalla annospussin kirjekuoreeseen ja kuoreen postiin.

Ihanaa joulukuun ja joulun odotusta!


Lue myös:
2017 esittelyssä oli yli 50 erilaista joulukalenteria. Postauksessa oli esillä monta tee-se-itse -kalenteria, joten ideoita löytyy sieltä vielä tähänkin päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa. Kaikki kommentit luetaan!